0 Comments
Система за централно автоматично смазване на ексцентър преса 100 тона.

Система за централно автоматично смазване на ексцентър преса КГ 55-35 100 тона.

Система е прогресивна с един първичен и два вторични разпределителя, с пълен контрол на смазването. В случая тя е компактна и не е необходимо да се използва електронен контрол. Достатъчно е напр. веднъж седмично да се погледне контролната игла или да се пусне принудителен цикъл.

Ако само една точка не се гресира (запушен лагер, сплескана тръба или друга причина), системата блокира и контролната игла не се движи, а смазката излиза от предпазния клапан.

Предвиждат се 26 точки на смазване (5 допълнителни – затворени или за двойни количества). Електрическата Помпа P203 е с прозрачен 8 литров резервоар със сензор за ниско ниво. Помпата Lincoln P203 ще е оборудвана с 3 помпени елемента за осигуряване на голям дебит, а какъв ще е той ще се реши с регулирането на времената за работа и пауза. Предвидена е предпазна къща за помпата (на снимката).

Системата е добро решение за пресата като съотношение цена, качество и надеждност.

СНИМКИТЕ СА ОТ ИЗПЪЛНЕНИ ОБЕКТИ

Автоматичното смазване помага на всяка индустрия, която използва въртящи и плъзгащи механизми. Повече от половината разходи за поддръжка произлизат от недобро смазване на механизмите. Автоматичните системи за централно смазване от ЛББГ помагат за повишаване на производителността. Централизираното автоматично смазане отигурява точно количество смазочен материал на правилни интервали. Автоматичното смазване намалява триенето, оптимизира експлоатационният живот на лагерите и машините. ЛББГ е оторизиран дистрибутор на системите Lincoln Centro-Matic®, Quicklub®, Duo-Matic®. Портфолиото от системи за централно смазване покрива всички типове оборудване.

Смазват ли се вашите машини?

Ние предлагаме проектиране и монтаж на системи за автоматично смазване.
Открийте информация за системите в секция КАТАЛОЗИ
Поискайте незабавна безплатна консултация за всички стандартни и специални решения за автоматично смазване.