0 Comments

Система за автоматично централно смазване на нов бетонов възел

В зависимост от конструкцията на смесителя са възможни няколко решения, които са разновидност на една проста и надеждна прогресивна система за автоматично мазане.

Най-често срещаното изпълнение е с уплътнители в черупки на стената на корпуса и конзолно изнесени лагери. Съществува и конструкция, в която уплътнителите и лагерите са в общ обем. Смазването се извършва съобразно зададените от производителя параметри за количество смазка за определено време. Регулирането на мазането може да се извършва по брой цикли и време на пауза или по време на мазане и време на пауза.

Максимално наблюдаваното съпротивление при този тип мазане варира около 50 bar в зависимост от външната температура. Помпата гарантира висока надеждност с максималното си налягане от 350 bar, ограничено от преливно предпазен вентил. Обикновено изправната работа на системата за мазане се контролира визуално (контролна игла на разпределител), поради необходимостта от често посещаване на площадката от оператор, но може да се избере и вариант с алармен сигнал за неизправност и ниско ниво на смазката в резервоара.

Използвани компоненти:

  • Електрическа помпа Линкълн P203 8 литра.
  • Прогресивен разпределител SSV6K – 1 бр.
  • Маркуч за масло и грес 860 бара
  • Фитинги и накрайници за маркучи

СНИМКИТЕ СА ОТ ИЗПЪЛНЕНИ ОБЕКТИ

Sistema Za Avtomatichno Mazane Na Betonov Vazel Avtomatichno Gresirane Na Betonov Vazel Scaled
Razpredelitel Za Gres Razpredelitelno Blokche Za Gres Razpredelitel Lincoln Markuchi Za Gres Nakrainici Za Markuchi Za Gresirane Scaled
Pompa Lincoln P203 Za Avtomatichno Mazane Avtomatichno Gresirane Avtomatichno Smazwane Montirana Na Nov Betonov Vazel Scaled
Fitingi I Markuchi Za Glesirane Visoko Nalqgane Za Sistemi Za Avtomatichno Mazane Scaled
Betonov Vazel Oborudvan Sas Sistema Za Avtomatichno Mazane Lincoln S Pompa Lincoln P203 Scaled

Решения и системи за централно автоматично смазване на индустриални съоръжения и инсталации.
От няколко точки на смазване до няколко хиляди.

Ние предлагаме:

  • доставка на оборудване и компоненти, резервни части
  • проектиране, монтаж, пуск в експлоатация, 24 часов гаранционен и извънгаранционен сервиз
  • ремонт на системи и компоненти, обновяване и надграждане
  • ръчни и полуавтоматични инструменти и системи

Интегрирани смазочни системи за машини от Lincoln и SKF.

Автоматичното смазване помага на всяка индустрия, която използва въртящи и плъзгащи механизми. Повече от половината разходи за поддръжка произлизат от недобро смазване на механизмите. Автоматичните системи за централно смазване от ЛББГ помагат за повишаване на производителността. Централизираното автоматично смазане отигурява точно количество смазочен материал на правилни интервали. Автоматичното смазване намалява триенето, оптимизира експлоатационният живот на лагерите и машините. ЛББГ е оторизиран дистрибутор на системите Lincoln Centro-Matic®, Quicklub®, Duo-Matic®. Портфолиото от системи за централно смазване покрива всички типове оборудване.

Смазват ли се вашите машини?

Ние предлагаме проектиране и монтаж на системи за автоматично смазване.
Открийте информация за системите в секция КАТАЛОЗИ
Поискайте незабавна безплатна консултация за всички стандартни и специални решения за автоматично смазване.